Opsætning af Microsoft Outlook 2016

Denne guide tager udgangspunkt i at opsætte email i Microsoft Outlook 2016 til Windows.

Step 1: Åben Microsoft Outlook 2016

Hvis  den automatiske opstartsguide starter følg da denne, ellers tryk på File i øverste venstre hjørne.

Step 2: Tilføj konto

Klik på Add Account.

Step 3: Begynd manuel opsætning

Vælg "Manuel setup or additional server types" og klik Next.

Step 4: Vælg emailtype

Vælg på denne side "Pop or IMAP" og klik Next.

Step 5: Opsætning af IMAP konto

Udfyld dine oplysninger:

• "Your Name": Det navn du vælger at give din konto.
  • "Email Address": Den email du er igang med at sætte op.
  • "Account Type": Vælg her IMAP.
  • "Incoming mail server": Udfyld her mail.[dit-domæne].dk.
  • "Outgoing mail server (SMTP)": Udfyld her asmtp.curanet.dk.
  • "User Name": Skriv endnu en gang din email (OBS: kun små bogstaver).
  • "Password": Skriv adgangskoden til din email.
  • Vær sikker på at "Require logon using Secure Password Authentication (SPA)" IKKE er krydset af.
  • Tryk IKKE Next endnu, da kontoen så ikke vil virke. Gå videre til næste step.

Step 6: Advancerede indstillinger

Klik på "More Settings ..." et nyt vindue popper op med flere muligheder.

Step 7: Vælg fanen "Outgoing Server"

Vælg fanen "Outgoing server". Sæt kryds i feltet "My outgoing server (SMTP) requires authentication" og sørg for at der er valgt "Use same settings as my incoming mail server". Klik OK.

Step 8: Den udgående servers port

Ændre den udgående servers port til 587. Hver opmærksom på at der IKKE skal bruges SSL på hverken den indgående samt udgående server.

Klik på Next. Outlook tester nu om din emailopsætning er korrekt. Hvis udfaldet bliver to grønne flueben, er alt OK - hvis ikke, gå da guiden igennem igen og se om du har glemt noget.

Step 9: Slut

Hvis testvinduet stadig er åbent, klik da Close. Klik derefter Finish og du har nu sat din email op i Microsoft Outlook 2016.