Opsætning af Microsoft Outlook 2010

Step 1: Åben Microsoft Outlook 2010

Hvis den automatiske opstartsguide starter så følg da denne, ellers tryk på Filer i øverste venstre hjørne.

Step 2: Tilføj ny e-mailkonto

Klik på Tilføj konto.

Step 3: Manuel kontoopsætning

Vælg Konfigurer serverindstillinger eller ydereligere servertyper manuelt og klik Næste.

Step 4: Vælg emailtype

På næste side vælges "Internet-e-mail" og klik derefter på Næste.

Step 5: Logonoplysninger og serverindstillinger

Udfyld dine oplysninger:

Under "Brugeroplysninger" udfyld:

• "Dit navn": Det navn du vælger at give din konto.
  • "Email Address": Din e-mailadresse.

Under "Serveroplysninger" udfyld:

• "Kontotype": Vælg her IMAP.
  • "Server til indgående post": mail.[dit-domæne].dk
  • "Server til udgående post (SMTP)": asmtp.curanet.dk

Under "Logonoplysninger" udfyld:

• "Brugernavn": Hele din emailadresse.
  • "Adgangskode": Din adgangskode til din email.

Når dette er korrekt udfyldt, tryk da på Flere indstillinger...

(Er du i tvivl hvad din adgangskode er, så kontakt support@maguru.dk)

Step 6: Avancerede indstillinger

Klik på "Flere indstillinger ..." et nyt vindue popper op med flere muligheder.

I det nye vindue der popper op, gå til "Server til udgående post" og kryds af i feltet "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse". Vælg derefter "Avanceret". Vælg Ingen i "Server til indgående post (IMAP)" og sørg for at der står 143 i portnummerfeltet. Vælg Ingen i "Server til udgående post (SMTP)" og sørg for at der står 587 i portnummerfeltet. Klik nu på OK.

Klik derefter på Næste. Outlook tester nu om din emailopsætning er korrekt. Hvis udfaldet bliver to grønne flueben, er alt OK - hvis ikke, gå da guiden igennem igen og se om du har glemt noget.