Opsætning af integration med Ordrestyring.dk

For at integrere din løsning hos Maguru med  Ordrestyring.dk skal du skrive til support@ordrestyring.dk og bede om at få en “API nøgle".

Når du har modtaget din API nøgle gå til go.maguru.dk og log ind på din konto. Vælg derefter " Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på " Integrer med Ordrestyring".

Indsæt så din tilsendte API nøgle fra Ordrestyring og klik på " Gem".

Din Maguru konto er nu integreret med Ordrestyring. Vores system begynder nu løbende at synkronisere med din data fra Ordrestyring til din Maguru konto. Du kan se din data fra Ordrestyring i din Maguru konto inden for en time, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt  support@maguru.dk.