Opsætning af integration med Minuba

For at integrere din løsning hos Maguru med  Minuba skal du først logge ind på din Minuba konto. Klik derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne og vælg "Administration".

I listen under overskriften “ Administration” vælge “Brugere”.

Find din bruger og klik på den.

Find punktet “ Udvidede indstillinger”. Hvis feltet under “API nøgle” er tomt, klik da på "Lav ny nøgle"-knappen.

Kopier teksten fra “ API nøgle”-feltet - denne skal du bruge til at opsætte integrationen hos Maguru.

Gå til go.maguru.dk og log ind på din konto. Vælg derefter " Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på " Integrer med Minuba".

Indsæt så din API nøgle fra Minuba og klik på " Gem".

Din Maguru konto er nu integreret med Minuba. Vores system begynder nu løbende at synkronisere med din data fra Minuba til din Maguru konto. Du kan se din data fra Minuba i din Maguru konto inden for en time, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt  support@maguru.dk.