Opsætning af integration med e-conomic

For at integrere din løsning hos Maguru med  e-conomic skal du gå til go.maguru.dk og logge ind på din konto.

Vælg derefter " Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på " Integrer med e-conomic".

Du vil nu blive sendt til e-conomic. Udfyld på e-conomic de oplysninger der efterspørges, og klik derefter " Giv adgang".

Når din Maguru konto er integreret med e-conomic, vil vores system løbende synkronisere med din data fra e-conomic til din Maguru konto. Du kan se din data fra e-conomic i din Maguru konto inden for en time fra at vi har opsat integrationen, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt  support@maguru.dk.