Opsætning af integration med Billy

For at integrere din løsning hos Maguru med  Billy skal du først logge ind på din Billy konto. Klik derefter på "Indstillinger" nederst til venstre.

Vælg “ Adgangsnøgler” i undermenuen.

Klik på den grønne “ Opret adgangsnøgle”-knap øverst til højre.

Indtast “Maguru” i feltet “Navn” og klik på “Opret”-knappen.

Kopier teksten i feltet “Nøgle” - denne skal du bruge til at opsætte integrationen hos Maguru.

Gå til go.maguru.dk og log ind på din konto. Vælg derefter "Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på "Integrer med Billy".

Indsæt så din API nøgle fra Billy og klik på "Gem".

Din Maguru konto er nu integreret med Billy. Vores system begynder nu løbende at synkronisere med din data fra Billy til din Maguru konto. Du kan se din data fra Billy i din Maguru konto inden for en time, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt support@maguru.dk.