Opsætning af integration med Dinero

(Vær opmærksom på at API funktionen, som er nødvendig for at kunne integrere med Maguru, kun er tilgængelig for Dinero Pro-brugere).

For at integrere din løsning hos Maguru med  Dinero skal du først logge ind på din dinero konto. Klik derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne og vælg "API".

Klik derefter på “Ny API-nøgle” knappen øverst til højre.

Skriv “Maguru” i  tekstfeltet og klik på “Opret API-nøgle” knappen.

Marker og kopier API-nøglen - denne skal du bruge til at opsætte integrationen hos Maguru.

Gå til go.maguru.dk og log ind på din konto. Vælg derefter "Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på "Integrer med Dinero".

Indsæt så din API nøgle fra dinero og klik på "Gem".

Din Maguru konto er nu integreret med dinero. Vores system begynder nu løbende at synkronisere med din data fra dinero til din Maguru konto. Du kan se din data fra dinero i din Maguru konto inden for en time, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt  support@maguru.dk.