Om Maguru

Hvad er Maguru?

Maguru er enkel og gennemskuelig online markedsføring for mindre, lokale virksomheder.
Vores løsning indeholder opsætning og drift af online annoncering gennem Google AdWords, en effektiv og flot hjemmeside, en Google MyBusiness profil samt en samlet oversigt over alle telefonopkald og henvendelser, du har fået gennem Maguru, inklusiv ubegrænset opdateringer, samt ubegrænset support via telefon og e-mail.
For et fast månedligt abonnement plus valgfrit annoncebudget, står vi for opsætning og drift af alt. Det eneste du skal gøre, er at tage telefonen, når kunderne ringer.

Hvor mange kunder kan jeg forvente at få gennem Maguru?

Det afhænger meget af din branche, dit annoncebudget, dit lokalområde og hvor meget konkurrence, der er i dit lokalområde.
Vores gennemsnitlige kunde får deres investering mellem 5 og 10 gange igen. Der er selvfølgelig undtagelser, samt produkter, som ganske enkelt ikke kan sælges gennem online annoncering.
Du kan altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Det, synes vi, er fair.

Hvordan ved jeg hvilke kunder der kommer fra Maguru?

Vores software registrerer alle de telefonopkald og henvendelser, som kommer gennem dine annoncer og din hjemmeside.
Du får en e-mail med detaljer om hver henvendelse, og du kan altid logge ind på vores kundeportal og se en komplet liste over de henvendelser, din virksomhed har fået via kampagnen og din hjemmeside. I kundeportalen kan du afspille telefonopkald og se detaljer om de kunder, som har kontaktet dig – inkl. navn og adresse, som vores system henter i telefonbogen for dig.
Nu kan du altså se helt præcis, hvad du får for pengene.

Klarer I virkelig det hele?

Ja. Vi står for alt, inklusiv opsætning, løbende optimering af annoncer, design, hosting af hjemmeside og rapportering af henvendelser. Du skal bare passe dit arbejde, tage telefonen og besvare de henvendelser, du får på e-mail. Har du alligevel spørgsmål, eller ønsker du noget ændret, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvem står bag Maguru?

Maguru blev startet af to erfarne iværksættere, Kaare Beck-Fischer og Morten Lie Jørgensen. Vi har begge mange års erfaring med markedsføring af mindre virksomheder, og hvordan man kan bruge teknologi til at opnå bedre resultater. Vi og vores team af programmører, produktudviklere og markedsføringsspecialister mener, at også mindre virksomheder skal have lov til at opleve, hvordan effektiv online markedsføring kan give gode resultater.