Hjemmeside

Bliver min hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Ja, vores specialister i søgemaskineoptimering sørger for, at hjemmesiden er bygget efter de seneste tendenser og teknikker med fokus på, hvad der virker optimalt for mindre, ofte lokale virksomheder. Ligeledes sørger vi for, at hjemmesiden løbende bliver optimeret og altid er opdateret ift. søgemaskineoptimering.
Vi opretter også en Google MyBusiness-profil til dig, som hjælper på din rangering i Googles søgeresultater og sikrer at du også dukker op, hvis en bruger søger efter dig eller det du sælger på f.eks. Google Maps.

Virker min hjemmeside på mobiltelefoner?

Ja, alle vores hjemmesider er lavet, så det virker optimalt på både computere, tablets og mobiltelefoner. Teknisk er de bygget "responsivt”, hvilket betyder, at de dynamisk tilpasses til størrelsen på den skærm, som den besøgende anvender.

Hvordan ændrer jeg indholdet på min hjemmeside?

Du kan enten logge ind og foretage ændringerne under punktet "Hjemmeside", eller du kan ringe eller skrive til os, så retter vi det med det samme. Ved at lave ændringerne for dig, sikrer vi at design og søgemaskineoptimering ikke påvirkes negativt af ændringerne - ligesom vi ved større ændringer kan rådgive dig for at opnå den optimale løsning.

Kan jeg se hvor mange besøgende min hjemmeside har?

Ja, i vores kundeportal kan du se de mest relevante tal for antal besøgende, dine annoncer mv.

Kan jeg ændre designet af min hjemmeside?

Du kan ikke selv ændre designet af din side, men vi sørger for, at designet altid er pænt og aldrig bliver "gammelt". Vi optimerer ganske enkelt løbende designet på de hjemmesider, vi laver. Vi optimerer både for, at hjemmesiden ser pæn ud, men også for, at den bedst muligt giver dig relevante kundehenvendelser.