Import af e-mail med Mail til Mac

For at importere din e-mailbackup i e-mailprogrammet Mail, skal du  åbne programmet og gøre følgende:

Step 1: Importer postkasse

I menulinjen i toppen vælg Arkiv og derefter Importer postkasser...

Step 2: Vælg format samt fil

Vælg Apple Mail som format på den data du vil importere (Hvis du importerer e-mails fra andre formater på listen, vælg da dette). Tryk på Fortsæt. Derefter vælges den/de filer der skal importeres. Når alle filer der skal importeres er valgt, klik da Vælg

Din backup af e-mails er nu importeret.

Step 3: Omrokering af e-mails

Dine e-mails bliver importeret i en mappe kaldet "I mport" under "På min Mac". Du kan herefter rykke dine importerede mapper rundt så de eventuelt kommer ind i din nuværende e-mailkonto.

Har du stadig problemer med import af din email, kontakt da Maguru kundesupport på support@maguru.dk.