Sådan giver du Maguru adgang til din Facebook side

Step 1: Naviger til din Facebookside

Dette virker kun på computer, og virker altså ikke på mobile enheder.

Log ind på den Facebookprofil  der er tilknyttet din virksomheds Facebookside. Gå til din virksomheds Facebookside.

Step 2: Vælg "Indstillinger"

Når du er inde på din virksomheds Facebookside, vælg da "Indstillinger".

Step 3: Accepter Maguru's anmodning

Under "Indstillinger" vælger du ude i sidemenuen "Sideroller". På denne side vil du se anmodningen om adgang til din Facebookside fra Maguru. Vælg "Svar på anmodning" og vælg derefter "Giv Maguru adgang til min side". Når du har accepteret tryk da "Gem".

Dette vil give kun give Maguru adgang til din Facebookside som annoncør. Dette betyder at vi har mulighed for at se data omkring din Facebookside samt at oprette Facebook annoncer med din virksomheds Facebookside som afsender.

Har du stadig problemer med at acceptere Maguru's anmodning, kontakt da Maguru kundesupport på support@maguru.dk.