Hvorfor får jeg opkald fra de her mærkelige telefonnumre?

Hvis du oplever at få opkald fra mærkelige telefonnumre, så tjek om det er en af telefonnumrene på denne liste. Det er nemlig ikke altid udenlandske telefonnumre eller lignende, men kan være potentielle kunder der ringer fra skjult nummer.

Liste med kendte skjult nummer telefonnummer:

(+ / 00) 266696687
(+ / 00) 737 874-2833
(+ / 00)  256-2533
(+ / 00) 86282452253
(+ / 00) 865-6696

Hvis du ser en af disse telefonnumre ringe til dig, så kan det altså godt være potentielle kunder der ringer fra skjult telefonnummer. Det skal dog siges, at det også kan dække personer der ringer fra VoIP/IP-telefoni.

Hvis opkaldet kommer fra et af de nævnte numre, kan du se det på Henvendelser på go.maguru.dk på følgende måde:

Vi råder selvfølgelig vores kunder til kun at ringe tilbage til telefonnumre, der er tillid til.

Har du spørgsmål om dette, kontakt da Maguru kundesupport på support@maguru.dk.