Log på din Maguru Webmail

Har du mail hos Maguru, kan du altid logge på din webmail fra en hvilken som helst enhed så længe denne enhed har en browser.

Step 1: Tilgå din Maguru Webmail i browseren

Åbn din foretrukne browser på den enhed, du vil bruge til at logge på din webmail. Derefter skal du i adresselinjen tilgå følgende hjemmesideadresse: webmail.[dit-domæne].dk.

Dette kunne f.eks. være webmail.vvsmesteren.dk.

Du vil derefter blive viderestillet til din webmail hjemmeside, hvor du kan logge ind på din Maguru e-mailkonto. Kan du ikke huske din e-mailkonto eller adgangskode, så skriv da til support@maguru.dk.