Opsætning af e-mail på iPhone/iPad

OBS: Har du i forvejen en e-mailkonto med samme e-mail på din iPhone/iPad, skal du slette den gamle e-mailkonto før du sætter den nye op.

Step 1: Tilføj en ny e-mailkonto

Find menupunktet " Indstillinger". Rul ned til punktet "Mail, kontakter, kalender" og tryk på "Tilføj konto". Vælg derefter "Andre".

Step 2: Vælg e-mailkonto og indtast loginoplysninger

Tryk nu på " Tilføj e-mailkonto". Derefter skal du udfylde loginoplysningerne til din e-mailkonto. Navn og beskrivelse må du selv bestemme. Klik herefter på Næste.

(Er du i tvivl hvad din adgangskode er, så kontakt support@maguru.dk)

Step 3: Indgående og udgående serverindstillinger

(Er IMAP ikke valgt, klik da på dette).

Under "Server til indgående post" skriv:

• "Værtsnavn": "mail.[dit-domæne].dk"
  • "Bruger": Hele din emailadresse.
  • "Adgangskode": Din adgangskode til din email.

Under "Server til udgående post" skriv:

• "Værtsnavn": "asmtp.curanet.dk"
  • "Bruger": Hele din emailadresse.
  • "Adgangskode": Din adgangskode til din email.

Klik så Næste. I næste trin sørger du for at "Mail" er slået til og klikker Arkivér.

Du har nu sat din email op på din iPhone/iPad.