Opsætning af Mail OS X

Step 1: Åben Mail

Åben programmet Mail ved at klikke på frimærkeikonet. Klik derefter på Mail oppe i venstre hjørne af skærmen.

Step 2: Tilføj en ny emailkonto

Vælg " Tilføj konto..." i dropdownen, derefter popper et nyt vindue op. I dette vindue vælger du "Anden postkonto...". Klik på Fortsæt.

Step 3: Udfyld kontooplysninger

I næste vindue udfyldes følgende:

• "Navn": Det navn emailkontoen skal have.
  • "E-mailadresse": Den email du vil sætte op.
  • "Adgangskode": Adgangskoden til den email du vil sætte op.

Efter det klik på  Log ind.

(Er du i tvivl hvad din adgangskode er, så kontakt support@maguru.dk)

Step 4: Udfyld e-mailserveroplysninger

E-mailprogrammet fortæller så, at det ikke kan bekræfte kontonavn eller adgangskode. I det vindue der nu kommer frem, udfylder du følgende:

• "Kontotype": Vælg IMAP.
  • "Server til indgående post": Skriv her mail.[dit-domæne].dk.
  • "Server til udgående post": Skriv her asmtp.curanet.dk.

Klik derefter på Log ind.

Du kan støde på beskeden om at mailserverens certifikat er ugyldigt. Dette er helt normalt. Du skal blot oprette en undtagelse for certifikatet. Dette gøres ved klikke "Vis certifikat" og derefter skal du krydse af i feltet "Godkend altid "mail10.curanet.dk", når der oprettes forbindelse til "mail.[dit-domæne].dk"". Derefter trykker du "Fortsæt".

Når du har trykket "Fortsæt", så vil du skulle indtaste dit login til din computer. Derefter vil du have godkendt certifikatet og Apple Mail vil prøve at hente din emailkonto.

Step 5: E-mail er opsat med Maguru

Hvis du har udfyldt oplysningerne rigtig, vil du se vinduet der kan se her nedenunder. Hvis ikke, så tjek at du har udfyldt alt rigtigt.

Klik på OK. Din emailkonto er nu sat op i Mail til Mac.

Har du stadig problemer med opsætningen af din email, kontakt da Maguru kundesupport på support@maguru.dk.