Opsætning af Microsoft Outlook 2011 til Mac

Step 1: Åben Microsoft Outlook 2011 til Mac

Hvis den automatiske opstartsguide starter så følg da denne, ellers tryk på Tools i topmenuen og vælg Accounts....

Step 2: Tilføj ny e-mailkonto

Klik på plus(+)-knappen og vælg E-mail.... Er dette din første e-mailkonto, kan du også trykke på muligheden E-mail Account.

Step 3: Udfyld emailoplysninger

Udfyld dine loginoplysninger. Er du i tvivl hvad din e-mailadresse eller dit login til din e-mailkonto er, kontakt da support@maguru.dk.

Når disse er udfyldt vil vinduet udvide sig. Indtast da disse oplysninger:

• E-mail address: Indtast den e-mailadresse du ønsker at tilføje.
  • Password (adgangskode): Indtast adgangskoden til denne e-mailadresse.
  • User name (brugernavn): Indtast her igen den e-mailadresse du vil tilføje.
  • Type: IMAP.
  • Incoming server (indgående server): mail.[dit-domæne].dk.
  • Kryds af i boksen Override default ports - sørg herefter for at skrive 143 i feltet til højre for navnet på den indgående server.
  • Kryds IKKE af i Use SSL to connect (recommended).
  • Outgoing server (udgående server): asmtp.curanet.dk
  • Kryds af i boksen Override default ports - sørg herefter for at skrive 587 i feltet til højre for navnet på den udgående server.
  • Kryds IKKE af i Use SSL to connect (recommended).

Klik herefter på Add Account.

Step 4: Kontonavn og beskrivelse

I vinduet Accounts vælger du din nye konto og kontrollerer at Account description og Personal information er korrekt. Full name er det navn der i fremtiden vises som afsender.

Når dette er gjort klik da på More Options... i bunden af vinduet.

Step 5: Vælg godkendelsesmetode

I feltet  Authentication vælg User Name and Password, udfyld derefter din emailadresse i feltet User name samt den tilhørende adgangskode i feltet Password.

Når alt dette er gjort klik da OK.

Din emailkonto er nu sat op i Microsoft Outlook 2011 til Mac.