Skift adgangskode på din Maguru Mail

Har du e-mailkonto hos Maguru, så har du mulighed for at skifte din adgangskode selv i din Maguru Webmail.

Step 1: Tilgå din Maguru Webmail i browseren

Åbn din foretrukne browser på den enhed, du vil bruge til at logge på din webmail. Derefter skal du i adresselinjen tilgå følgende hjemmesideadresse: webmail.[dit-domæne].dk.

Dette kunne f.eks. være webmail.vvsmesteren.dk.

Step 2: Skift din adgangskode

Tryk på "Skift adgangskode" og derefter skal du så indtaste din e-mailadresse, din nuværende adgangskode samt din nye adgangskode. Når dette er gjort, tryk da på "Skift adgangskode".

Kan du ikke huske din e-mailkonto eller adgangskode, så skriv da til support@maguru.dk.