Opsæt hurtigt autosvar på din Maguru Mail

Har du e-mailkonto hos Maguru, så har du mulighed for at hurtigt opsætte et autosvar selv i din Maguru Webmail. Dette kan være praktisk hvis du f.eks. skal på ferie eller lignende.

Step 1: Tilgå din Maguru Webmail i browseren

Åbn din foretrukne browser på den enhed, du vil bruge til at logge på din webmail. Derefter skal du i adresselinjen tilgå følgende hjemmesideadresse: webmail.[dit-domæne].dk.

Dette kunne f.eks. være webmail.vvsmesteren.dk.

Step 2: Ændring/opsætning af autosvar

Klik på knappen "Opsæt autosvar".

Derefter skal du logge ind på den e-mailkonto, hvor du vil ændre/opsætte autosvar. Kan du ikke huske din e-mailkonto eller adgangskode, så skriv da til  support@maguru.dk.

Derefter kan du opsætte et autosvar (og aktivere eller deaktivere et du allerede har opsat).

Du opsætter et nyt autosvar ved at angive autosvarets emnefel, en tekst til autosvaret, aktivere autosvaret og trykker "Gem ændringer"