Opsæt signatur på din Maguru Webmail

Bruger du Maguru's Webmail, så har du mulighed for at opsætte et e-mailsignatur selv i din Maguru Webmail.

Step 1: Tilgå din Maguru Webmail i browseren

Åbn din foretrukne browser på den enhed, du vil bruge til at logge på din webmail. Derefter skal du i adresselinjen tilgå følgende hjemmesideadresse: webmail.[dit-domæne].dk.

Dette kunne f.eks. være webmail.vvsmesteren.dk.

Derefter skal du logge ind med din e-mailkonto samt adgangskode. Kan du ikke huske din e-mailkonto eller adgangskode, så skriv da til  support@maguru.dk.

Step 2: Opsæt e-mailsignatur

Når du er logget ind på din e-mailkonto, så skal du vælge "Indstillinger" i øverste højre hjørne.

Derefter skal du vælge "Identiteter" og så din e-mailkonto.

I feltet "Signatur" kan du så opsætte dit signatur. Hvis du vil formatere tekst, indsætte billeder, links og lignende, så skal du krydse af i "HTML-signatur". Nu vil du få adgang til ekstra valgmuligheder der muliggøre dette.