Opsæt hurtigsvar i din Maguru Webmail

Bruger du Maguru's Webmail, så har du mulighed for at hurtigt opsætte et hurtigsvar selv i din Maguru Webmail. Dette kan være praktisk, såfremt at du benytter dig af standardsvar i hverdagen (hvis du ikke gør dette, så kan det være med til at spare dig meget tid i en travl arbejdsdag).

Step 1: Tilgå din Maguru Webmail i browseren

Åbn din foretrukne browser på den enhed, du vil bruge til at logge på din webmail. Derefter skal du i adresselinjen tilgå følgende hjemmesideadresse: webmail.[dit-domæne].dk.

Dette kunne f.eks. være webmail.vvsmesteren.dk.

Derefter skal du logge ind med din e-mailkonto samt adgangskode. Kan du ikke huske din e-mailkonto eller adgangskode, så skriv da til  support@maguru.dk.

Step 2: Tilføj nyt hurtigsvar

Når du er logget ind på din e-mailkonto, så skal du vælge "Indstillinger" i øverste højre hjørne.

Derefter vælger du "Svar". For at oprette et nyt hurtigsvar, så skal du trykke på "+".

Har du allerede opsat standardsvar, så kan du redigere dette ved at klikke på hurtigsvaret (du kan slette et hurtigsvaret ved at vælge det og derefter trykke på krydset).

Step 3: Skriv dit hurtigsvar

Det eneste hurtigsvaret kræver, er at du giver det et navn samt en svartekst. Modtageren vil kun se svarteksten. Når du har lavet dit hurtigsvar, så skal du huske at trykke "Gem".