Opsætning af integration med Minuba

For at integrere din løsning hos Maguru med  Minuba skal du først logge ind på din Minuba konto. Klik derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne og vælg "Administration".

I listen under overskriften “ Administration” vælge “Brugere”.

Find din bruger og klik på den.

Find punktet “ Udvidede indstillinger”. Hvis feltet under “API nøgle” er tomt, klik da på "Lav ny nøgle"-knappen.

Kopier teksten fra “ API nøgle”-feltet - denne skal du bruge til at opsætte integrationen hos Maguru.

Gå til go.maguru.dk og log ind på din konto. Vælg derefter " Integrationer" under menupunktet "Indstillinger".

Herefter klikker du så på " Integrer med Minuba".

Indsæt så din API nøgle fra Minuba og klik på " Gem".

in Maguru konto er nu integreret med Minuba. Vores system begynder nu løbende at synkronisere med din data fra Minuba til din Maguru konto. Du kan se din data fra Minuba i din Maguru konto inden for en time, hvis dette ikke er tilfældet så kontakt  support@maguru.dk.